• EN

  • UA

Тизер / Трейлер

Illustration
Illustration

Географія зйомок

Heading photo

Чернігів

Спасо-Преображенський собор

Спасо-Преображенський собор, або Спаський собор у Чернігові — одна з найстаріших збережених монументальних кам'яних будов України, головна споруда Чернігівського князівства. Пам'ятка давньоруського зодчества. Зала храму є чи не найкращою в Україні для звучання голосу; акустичні характеристики зали — вражаючі і неперевершені

Heading photo

Львів

Церква Святого Андрія Первозваного

Костел і монастир бернарди́нів у Львові — культовий комплекс ченців Бернардинів, зведений в першій половині XVII ст., в стилі італійсько-голландського маньєризму. Історико-архітектурна пам'ятка XVII ст., знаходиться у Львові на площі Соборній (колишня Бернардинська площа). Приміщення монастиря тепер належить Центральному державному історичному архіву у Львові, а храм святого Андрія Первозваного використовується Українською греко-католицькою церквою. Храм обслуговують священики Василіянського Ордену.

Heading photo

Одеса

Кафедральний соборУспіння Пресвятої Діви Марії

Катедральний собор Успіння Пресвятої Діви Марії, також відомий як Собор Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, є важливою складовою життя одеситів та гостей міста, адже він є головним храмом Одесько-Сімферопольської дієцезії. Храм зведено у 1847 році за проєктом італійського архітектора Франческо Моранді, допрацював і завершив роботу польський зодчий Фелікс Гонсьоровський. Собор зведений у романському стилі з елементами готики, про що свідчать фронтони та витягнуті вікна дзвіниці.

Heading photo

Івано-Франківськ

Архикатедральний СоборВоскресіння Христового

Як відомо Назва Архікатедрального собору є глибоко історичною, адже такою ж була назва головної української церкви міста Станіславова від початку його існування та збудованої ще в 1601 році в с. Заболоття на місці теперішньої синагоги. Про неї згадував мандрівник Ульріх фон Вердум, який відвідав Станіславів у 1672 році. На початку XVIII століття у Станіславові з’явилися отці-езуїти. У 1720 році на місці згорілої (під час нападу турків) церкви ректор єзуїтської колегії о. Томаш Зеленський розпочав будівництво єзуїтського костелу.

Heading photo

Київ

Патріарший собор Воскресіння Христового

Головний собор Української Греко-Католицької Церкви, розташований у Києві, за адресою: вул. Микільсько-Слобідська, 5. Відкритий 27 березня 2011 року інтронізацією Святослава Шевчука, що був обраний Верховним архиєпископом Української греко-католицької церкви. Освячений 18 серпня 2013 року.

Прем'єри

Команда проєкту

Illustration

Володимир Рудницьки

Автор та керівник проєкту,
Художній керівник та диригент

Illustration

Роман Дзундза

Продюсерпроєкту

Illustration

Любов Терлецька

Режисерпроєкту

Illustration

Олексій Стронський

Заступник диригента,Бібліотекар, менеджер, артист хору

Illustration

Василь Герега

Заступник диригента,Дизайнер, артист хору

Проєкт реалізовано

Illustration

камерний хорВОСКРЕСІННЯ

Illustration

Національна всеукраїнськамузична спілка

Illustration

Національна всеукраїнська музична спілкаІвано-Франківське обласне відділення

За підтримки

Illustration

Український Культурний Фонд

Партнери проєкту

Illustration

Телерадіокомпанія РАІ

Illustration

Івано-Франківська міська рада

Illustration

Reikartz Парк готель

Слідкуйте за нами в соцмережах

Підписуйтеся на офіційні сторінки та будьте у вирі музичних подійІвано-Франківська, України та всього світу